Dit jaar kan je ons voor het eerst steunen met een actie voor de Warmste Week. Je kan ons alvast vinden op de Kerstmarkt in Heist-op-den-Berg, waar we allerlei hartverwarmende drankjes, hapjes en goodies zullen verkopen om onze werking te ondersteunen.

Als jonge en niet-gesubsidieerde organisatie kunnen we alle mogelijke steun gebruiken! Heb je ook een beetje tijd vrij, wil je ook op de kerstmarkt in jouw gemeente of stad staan? We zorgen er samen voor dat je alles hebt om dit mogelijk te maken! Zie je het groter? Wil je een kwis organiseren? Een ontbijtdag, een eetdag of een fuif? Hoe meer acties, hoe meer Kompanen we kunnen verder helpen!

 

Word ambassadeur

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dat kan als ambassadeur. Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven als lid of helpen bij de bekendmaking van Kompaan. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. In ruil houden wij je als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Kompaan. Je kan ons altijd steunen via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 met de vermelding van je naam, voornaam en/of emailadres.

Word ambassadeur