Annulatie vorming Hasselt 17/3

16 maart 2020

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het Corona virus in te dammen zijn we genoodzaakt om de basisvorming van 17/3 in Hasselt te annuleren. Jullie veiligheid staat voor ons voorop.
We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nemen voorzorgsmaatregelen op advies van de overheid. .

Wij beseffen dat deze maatregelen wat ongemakken kunnen veroorzaken, maar we hopen dat jullie de richtlijnen strikt mee opvolgen in het belang van ieders gezondheid en het welslagen van een accurate preventieve aanpak.

Bedankt Kompanen, samen sterk !

Deel dit bericht:

Kompaan op Joe FM!

4 november 2019

Op 29 oktober mocht Evelien de werking van Kompaan toelichten op Joe FM én drie van haar favoriete platen aan de wereld laten horen. Herbeluister hier het interview en haar favoriete liedjes.

 

Deel dit bericht:

Kompaan doet mee met de Warmste Week!

20 september 2019

 

Dit jaar kan je ons voor het eerst steunen met een actie voor de Warmste Week. Je kan ons alvast vinden op de Kerstmarkt in Heist-op-den-Berg, waar we allerlei hartverwarmende drankjes, hapjes en goodies zullen verkopen om onze werking te ondersteunen.

Als jonge en niet-gesubsidieerde organisatie kunnen we alle mogelijke steun gebruiken! Heb je ook een beetje tijd vrij, wil je ook op de kerstmarkt in jouw gemeente of stad staan? We zorgen er samen voor dat je alles hebt om dit mogelijk te maken! Zie je het groter? Wil je een kwis organiseren? Een ontbijtdag, een eetdag of een fuif? Hoe meer acties, hoe meer Kompanen we kunnen verder helpen!

 

Deel dit bericht:

Interview Radio 2: Vrijwilligster Claire

16 juli 2019
Vorige week mocht Claire op Radio 2 vertellen over haar ervaringen als vrijwilligster bij vzw Kompaan.
Krijg jij na het horen van deze mooie woorden ook zin om vrijwilliger te worden? Kijk dan voor meer informatie zeker op de pagina voor vrijwilligers.

 

Deel dit bericht:

Kompaan op RTV

4 juli 2019

Vrijwilliger Hugo en reiziger Tony mochten op RTV vertellen over vzw Kompaan, en wat het voor hen betekent om samen met een Kompaan op reis te gaan. Herbekijk het mooie verslag van RTV hier:

Verslag RTV

Deel dit bericht:

Vzw Kompaan op Radio 2

3 april 2019

Ook bij de radio zijn ze nieuwsgierig naar het verhaal van vzw Kompaan. Vanochtend werd onze coördinator op Radio 2 geïnterviewd over de werking en toekomstplannen van Kompaan. Meer weten? Beluister hieronder het fragment.

Deel dit bericht:

Kompaan gelanceerd op 3 april

3 april 2019

Met de steun van Toerisme Vlaanderen bouwt Kompaan een onafhankelijke en kwalitatieve vrijwilligerswerking uit die ertoe bijdraagt dat werkelijk iederéén kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Deel dit bericht:
Word ambassadeur

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dat kan als ambassadeur. Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven als lid of helpen bij de bekendmaking van Kompaan. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. In ruil houden wij je als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Kompaan. Je kan ons altijd steunen via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 met de vermelding van je naam, voornaam en/of emailadres.

Word ambassadeur