“Zo vrij als een vogel”

Iedereen moet de mogelijkheid hebben zijn of haar dromen te verwezenlijken en de vrijheid te ervaren om te kunnen kiezen waar naartoe te gaan. Niet iedereen is in staat om deze tocht alleen aan te vatten.

 

 

Vogels die samen vliegen voelen zich veiliger en zorgen op die manier ook voor elkaar. Met een vrijwilliger zorgen wij voor een kompaan die ervoor zorgt dat de reiziger zonder zorgen kan vertrekken en zich ten alle tijde veilig voelt. Samen op reis gaan vraagt een goede band en vertrouwen tussen reiziger en vrijwilliger waarbij zij er voor elkaar zijn en elkaar ondersteunen.

 

Word ambassadeur

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dat kan als ambassadeur. Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven als lid of helpen bij de bekendmaking van Kompaan. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. In ruil houden wij je als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Kompaan. Je kan ons altijd steunen via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 met de vermelding van je naam, voornaam en/of emailadres.

Word ambassadeur