24
Nov

Comedy For Life

Kompaan doet dit jaar voor het eerst mee als Goed Doel voor de Warmste Week! Vrijwilliger Cedric organiseert voor ons een fantastische warme actie: Comedy For Life!

Nigel Williams, Sven Hardies en Jeron Dewulf laten de tranen over jouw wangen rollen van het lachen! MC Johan Jast maakt er als host een geweldige avond van!

 

‘Stand-up comedy is niet iets wat je zomaar doet, je moet het eten, slapen en vooral leven’, aldus Nigel Williams, en hij kan het weten. Al tien jaar toert Nigel doorheen Vlaanderen en Nederland met zowel zijn ‘spoken word’ zaalshows als met zijn stand-up voorstellingen.
Voor al wie comedy graag een beetje ‘ruwer’ heeft, is een avondje stand-up van Nigel (in het Engels of in het Nederlands) een voltreffer; veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie een zekerheid.
Met zijn stand-up shows in typische Britse stijl raast hij van het ene onderwerp naar het andere en laat hij geen spaander heel van alles wat zijn pad kruist.

Sven Hardies is al een 10-tal jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedycircuit. “Als een diesel heeft hij zijn carrière uitgebouwd en levert hij met Gedomesticeerd ogenschijnlijk uit het niets een dijk van een voorstelling af!” CC De Werft, Geel

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn.

Tickets bestellen kan via onderstaande link, via 0489 37 47 99 of op info@vzwkompaan.be.

Ticketprijs: €18

Datum:
24/11/2019
Locatie:
CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg
Tijdstip:
19u

Schrijf je nu in voor dit evenement

    Word steunend lid

    Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.