18
Dec

Vlammekeswandeling 2022

We sluiten het jaar opnieuw af door Wiekevorst in vuur en vlam te zetten. Vanaf zondag 18 december 2022 tot en met zondag 3 januari 2023, gidsen onze vlammekes jou en jouw sportieve gezelschap doorheen onze groene thuishaven. De eerste editie leerde ons veel bij over de bourgondische sportieveling, daarom voorzien we ook dit jaar de steunende deelnemers van een koekenpakket.

Je hebt keuze uit drie mogelijke wandelingen, waarvan één volledig rolstoeltoegankelijk. De routes vertrekken aan het kantoor van Aswini Travel, én kan je hier raadplegen.

Vlammekeswandeling-3,5km – De wandelroute is bewegwijzerd en volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s. 

Vlammekeswandeling-7,5km – De wandelroute is bewegwijzerd en kent onverharde paden op zijn route, waardoor niet volledig toegankelijk. 

Vlammekeswandeling-10km – De wandelroute is bewegwijzerd en kent onverharde paden op zijn route, waardoor niet volledig toegankelijk. 

Meer informatie volgt…

Datum:
18/12/2022
Locatie:
Wiekevorst
Tijdstip:
10h00 - 18h00

Schrijf je nu in voor dit evenement

    Word steunend lid

    Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.