17
Dec

Vlammekeswandeling 2021

Na een succesvolle eerste editie in 2020,  sluiten het jaar opnieuw af door het dorp in vuur en vlam te zetten. Vanaf 17 december kan je opnieuw twee weken wandelen ten voordele van vzw Kompaan. Onze eerste editie leerde ons veel bij over de bourgondische sportieveling, daarom voorzien we ook dit jaar de deelnemers van een koekenpakket.

En er is meer…

Net als bij Kompaan On Tour huldigen we de Vlammkeswandeling in met een openingsevent, waar ook onze Bubble – bar en Foodtruck jullie opnieuw van nodige versterking zullen voorzien.
Zet 17 december dus alvast in je agenda!

Gedetailleerde informatie volgt later.
Datum:
17/12/2021
Locatie:
Wiekevorst
Tijdstip:

Schrijf je nu in voor dit evenement

    Word steunend lid

    Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan door je aan te sluiten voor €30. Zo geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. Steunen kan via een klassieke overschrijving op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 of via onderstaande QR code met de Payconiq by Bancontact – app.