17
Dec

Vlammekeswandeling

We sluiten het jaar opnieuw af door Wiekevorst in vuur en vlam te zetten. Vanaf zondag 17 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024, gidsen onze vlammekes jou en jouw sportieve gezelschap doorheen onze groene thuishaven. De eerste editie leerde ons veel bij over de bourgondische sportieveling, daarom voorzien we ook dit jaar de steunende deelnemers van een chocoladepakket.

Je hebt keuze uit drie mogelijke wandelingen, waarvan één volledig rolstoeltoegankelijk. De routes vertrekken aan het kantoor van Aswini Travel.

Tijdens het startevent op zondag 17 december 2023 worden de wandelaars verwelkomt door de Kerstman. Hij geeft het startschot en overhandigd chocoladepakketten tussen 10 uur en 18 uur. Een glaasje bubbels, een warme tas soep of iets hartigs? Dan kan je terecht bij onze drank- en eettent. 
Chocoladepakket afhalen? 
  • Zondag 17 december – 10u en 18u 
  • Van 13 – 22 en 26 – 29 december tijdens de kantooruren (10u – 18u)
Datum:
17/12/2023
Locatie:
Wiekevorst
Tijdstip:
10:00 - 18:00

Schrijf je nu in voor dit evenement

    Word steunend lid

    Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.