Het eerste actieve jaar van vzw Kompaan werd een overdonderend succes: bijna 200 Kompanen vonden de weg naar onze nieuwe vrijwilligersorganisatie. Ze trokken samen op pad en verkenden de wereld, vrij als een vogel. Dankzij de steun van onze partners en sympathisanten konden we nog een hele reeks aan nevenactiviteiten ondernemen. Dit alles vertalen we voor jou graag in woord en beeld aan de hand van het jaarverslag van 2019.

Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden die Corona met zich meebracht, blijven onze ambities voor 2020 en de verdere toekomst torenhoog. Meer dan ooit worden we geconfronteerd met de noodzaak aan een sterk netwerk van vrijwilligers. Niet alleen tijdens het dagelijkse leven, maar zeker ook op het gebied van vrije tijd.

Raadpleeg het jaarverslag via deze link.

Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.