Tony wou de streek van de Ronde van Vlaanderen eens van dichtbij bekijken. We spraken af om elkaar wat beter te leren kennen en zo deze trip naar de Vlaamse Ardennen voor te bereiden.

Maandag 8 juli laadden we ons valiesje in en gingen we er voor. Na twee uur én een tussenstop,  kwamen we aan in Kluisbergen. De Pupiter, gelegen op de top van de oude Kwaremont,  is volledig aangepast om personen met een beperking te ontvangen en te verwennen. Alles verliep heel vlot met dank aan de perfecte organisatie door WeTravel2 en Kompaan.

Over de Paterberg en in de nabije omgeving gingen we op verkenning, onderweg proefden we al een “Kwaremont” , het plaatselijk biertje. We bezochten Oudenaarde, proefden de sfeer op het mooie marktplein en genoten van een lekkere “Blonde van Eename”. Een kijkje in het wielermuseum van de “Ronde van Vlaanderen” maakten onze dag compleet.

Geraardsbergen met zijn mattentaarten en de befaamde muur bleken meer dan de moeite waard. Door de steile hellingen was het wel iets moeilijker om ons te bewegen, maar ja we waren dan ook in de Vlaamse Ardennen. Onder een zonnige hemel beleefden we donderdag een schitterende dag in Pairi Daiza. Een uiterst mooie ervaring met een zeer positief ingestelde Tony maken deze trip onvergetelijk.

Na onze vier dagen heb ik heel wat spieren bij gekweekt door de rolwagen bergop en bergaf te duwen!

Uw vrijwilliger

Hugo

Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.