We sluiten het jaar opnieuw af door Wiekevorst in vuur en vlam te zetten. Vanaf zaterdag 18 december 2021 tot en met zondag 2 januari 2022, gidsen onze vlammekes jou en jouw sportieve gezelschap doorheen onze groene thuishaven. De eerste editie leerde ons veel bij over de bourgondische sportieveling, daarom voorzien we ook dit jaar de steunende deelnemers van een koekenpakket.

Je hebt keuze uit drie mogelijke wandelingen, waarvan één volledig rolstoeltoegankelijk. De routes vertrekken aan het kantoor van Aswini Travel, én kan je hier raadplegen.

Vlammekeswandeling-3,5km – De wandelroute is bewegwijzerd en volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s. 

Vlammekeswandeling-7,5km – De wandelroute is bewegwijzerd en kent onverharde paden op zijn route, waardoor niet volledig toegankelijk. 

Vlammekeswandeling-10km – De wandelroute is bewegwijzerd en kent onverharde paden op zijn route, waardoor niet volledig toegankelijk. 

En er is meer…

Anders dan het voorbije jaar worden wandelaars op zaterdag 18 december verwelkomt door de Kerstman. Hij geeft het startschot en overhandigd koekenpakketten tussen 10u en 18u. Een glaasje bubbels of een warme tas koffie voor onderweg? Dan kan je terecht bij onze take-away bar, én ook meester in BBQ Smaakmakers zal wandelaars voorzien van een hartige snack.

Koekenpakket afhalen? 

  • Zaterdag 18 december – 10u en 18u (Kerstman en take-away bar)
  • Zondag 19 december – 10u en 16u
  • Van 20 – 24 en 27 – 31 december tijdens de kantooruren (10u – 18u)
Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.