We sluiten het jaar opnieuw af door Wiekevorst in vuur en vlam te zetten. Vanaf zondag 18 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023, gidsen onze vlammekes jou en jouw sportieve gezelschap doorheen onze groene thuishaven. De eerste editie leerde ons veel bij over de bourgondische sportieveling, daarom voorzien we ook dit jaar de steunende deelnemers van een chocoladepakket.

Je hebt keuze uit drie mogelijke wandelingen, waarvan één volledig rolstoeltoegankelijk. De routes vertrekken aan het kantoor van Aswini Travel, én kan je hier raadplegen.

Vlammekeswandeling-3,5km – De wandelroute is bewegwijzerd en volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Vlammekeswandeling-8km – De wandelroute is bewegwijzerd en kent onverharde paden op zijn route, waardoor niet volledig toegankelijk.

Vlammekeswandeling-10km – De wandelroute is bewegwijzerd en kent onverharde paden op zijn route, waardoor niet volledig toegankelijk.

 

Tijdens het startevent op zondag 18 december 2022 worden de wandelaars verwelkomt door de Kerstman. Hij geeft het startschot en overhandigd chocoladepakketten tussen 10 uur en 18 uur. Een glaasje bubbels, een warme tas koffie of iets hartigs? Dan kan je terecht bij onze drank-en foodtruck.

 

NIEUW!
Ook de kleinste wandelaars kunnen een lekkere prijs winnen. Kom een tekening ophalen bij Aswini en geef deze ingekleurd af aan onze Kerstman.

 

Chocoladepakket afhalen? 
  • Zondag 18 december – 10u en 18u (Kerstman en foodtruck)
  • Van 14– 23 en 26 – 30 december tijdens de kantooruren (10u – 18u)

 

Datum:
18/12/2022
Locatie:
Wiekevorst
Tijdstip:
10h00 – 18h00
Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.