Toerisme Provincie Oost – Vlaanderen stippelt routes uit voor wie drempels ondervindt bij het ontdekken van regio Oost – Vlaanderen. De provincie investeert in een toegankelijk routenetwerk voor fietsers en wandelaars én ook zij die er liever met de wagen op uittrekken, kunnen er terecht voor een aangepaste roadtrip.

Het toegankelijk routenetwerk zorgt ervoor dat werkelijk iederéén kan genieten van de prachtige omgeving. Alle routes leiden langs tussenstops met aangepaste infrastructuur die iedereen welkom heten.

Ontdek je de Gavers, de Ceder en andere groene plaatsen liever met een Kompaan? Dan gaat vzw Kompaan op zoek naar een vrijwilliger die tegemoetkomt aan jouw ondersteuningsnoden en kunnen jullie samen op avontuur in dit fantastische landschap.

Het toegankelijke routenetwerk van Oost – Vlaanderen kan je raadplegen via een simpele klik op de link.

1. Een leuke route op het oog? Wij zorgen voor jouw vrijwilliger.
2. Heb jij zin om fietsers, wandelaars en roadtrippers met een zorgvraag te ondersteunen op hun tocht? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Voor meer informatie kan je ons bereiken op 0489 37 47 99, via info@vzwkompaan.be of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Schrijf je nu in

    JaNee