Benieuwd naar de personen die zich dagelijks inzetten om reisdromen waar te maken ? Ontdek hier het team van vzw Kompaan.

Kristof Steegmans - Voorzitter

Ik ben Kristof en ik reis graag! Toen ik 18 was, dook ik bij de avondschemering in ondiep water en brak mijn nek. Een stom ongeval dat me deed belanden in een rolstoel. Met reizen ben ik echter nooit gestopt, en ik ontpopte me tot ondernemer. Zo richtte ik in 2015 WeTravel2 op, een reisorganisatie die zich tot doel stelt om reizen voor iederéén mogelijk te maken. Van aangepast vervoer, toegankelijke hotels en excursies tot verpleging te plaatse; geen drempel is te hoog. Doorheen de jaren klopten steeds meer reizigers aan met de vraag naar persoonlijke begeleiding tijdens deze reizen.  Een stijgende vraag, overtuigde ons van de nood aan een deze vorm van ondersteuning. Alleen reizen is voor heel wat personen met een zorgvraag moeilijk tot onmogelijk, waardoor reizen een nog grotere uitdaging wordt. Het idee om een degelijke vrijwilligersorganisatie te lanceren, werd zo geboren.

Julie Vervloet - Coördinator

Ik ben Julie, algemeen coördinator binnen vzw Kompaan. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut en heb al heel wat ervaring kunnen opdoen met verschillende doelgroepen, oa.: personen met autisme, personen met een fysieke/mentale beperking. Verder heb ik gewerkt als loopbaancoach voor mensen met een beperking. Daarnaast heb ik een grote liefde voor reizen. Samen met mijn man en twee kleine kinderen trek ik graag de bergen in.

Binnen Kompaan kan ik mijn ervaring als ergotherapeut/coach gebruiken om nieuwe reizigers en vrijwilligers te ondersteunen, te informeren en te vormen. Voor andere vragen of bezorgdheden kan je zeker ook bij mij terecht.