Hou je zelf van reizen? Wil je deze passie graag delen door een reiziger met een zorgvraag te begeleiden en ondersteunen tijdens zijn droomvakantie in binnen- en buitenland?

Als vrijwilliger ondersteun je de reiziger in de dagelijkse handelingen zoals kleden, maaltijden, verplaatsingen, … afhankelijk van de individuele noden van jouw kompaan. Iedereen kan vrijwilliger worden. Er is geen specifieke voorkennis of opleiding vereist.

Wil je graag vrijwilliger worden bij Kompaan? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek. Daarna kan je voor 15 euro lid worden van vzw Kompaan. Als lid kan je gratis deelnemen aan onze opleiding, word je op de hoogte gehouden van alle aanvragen van reizigers en ondersteun je onze werking voor een betere dienstverlening voor vrijwilligers en reizigers.

Meer info? Neem contact op

    Stappenplan

    Vul je persoonlijke gegevens in via bovenstaand formulier. Je zal een uitnodiging ontvangen voor een kennismakingsgesprek en onze geplande vormingen. De data van onze vormingen vind je alvast ook in onze agenda. Na onze kennismaking kan je je lidmaatschap vervolledigen door €15 te storten op BE93 7343 9719 1767.