Hou je zelf van reizen? Wil je deze passie graag delen, door reizigers met een zorgvraag te begeleiden tijdens hun droomvakantie? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Als vrijwilliger ondersteun je de reiziger op verschillende niveaus. Denk daarbij aan assistentie bij ADL – taken en transfers, maar ook aan ondersteuning op sociaal-emotioneel niveau. De zorgvraag is steeds individueel en afhankelijk van de noden van de reiziger.

Wil je graag vrijwilliger worden bij Kompaan? Dat kan, want daarvoor is geen specifieke opleiding of voorkennis vereist. Met de nodige porties enthousiasme, engagement en verantwoordelijkheid kom je al een heel eind. Vul hieronder jouw gegevens in en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek. Na een positief gesprek kan je voor 15 euro lid worden van vzw Kompaan. Als lid neem je gratis deel aan onze basisopleiding, geniet je van korting op ons verdiepend vormingsaanbod en word je op de hoogte gebracht van alle reisaanvragen.

Meer info? Neem contact op

    Stappenplan

    Vul je persoonlijke gegevens in via bovenstaand formulier. Je zal een uitnodiging ontvangen voor een kennismakingsgesprek en onze geplande vormingen.  Na een positieve kennismaking kan je je lidmaatschap vervolledigen door €15 te storten op BE93 7343 9719 1767.