Een beperking of zorgvraag hoeft geen struikelblok te zijn om je reisdromen waar te maken. Wil je graag op vakantie of daguitstap? Durf of kan je niet zelfstandig reizen omwille van een beperking of zorgvraag? Zoek samen met ons een Kompaan die aan jouw ondersteuningsnoden tegemoetkomt en jou overal ter wereld kan assisteren.

We brengen jouw ondersteuningsnoden in kaart en starten de zoektocht naar een geschikte vrijwilliger die jouw reisdroom mee kan waarmaken. We zorgen voor een eerste ontmoeting en als deze positief verloopt, ondersteunen wij bij alle praktische zaken zodat jij kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Reiziger worden bij Kompaan kan door jouw gegevens onderaan in te vullen. Bij betaling van 15 euro op BE93 7343 9719 1767, vervolledig je het lidmaatschap en kan je beroep doen op onze diensten in jouw zoektocht naar een reisgezel.

Is je reisvraag concreet? Vul dan meteen onderstaand document in.

Meer info? Neem contact op

    Stappenplan

    Vul je persoonlijke gegevens in via het bovenstaande aanvraagformulier. Heb je een concrete vraag? Dan neemt Kompaan spoedig contact met jou op.

    Na betaling van het lidmaatschap brengen wij jouw ondersteuningsnoden en wensen in kaart én gaan we samen op zoek naar een geschikte vrijwilliger. Indien één of meerdere vrijwilligers zich kandidaat stellen, worden de profielen met jou overlopen. Later wordt een kennismaking ingepland met de door jouw gekozen vrijwilliger. Een gesprek waar alle ondersteuningsnoden, verwachtingen, grenzen, behoeften en praktische zaken worden besproken. Klikt het? Dan zorgt vzw Kompaan voor de verdere administratie. Er wordt door ons een verzekering en contract afgesloten voor de vrijwilliger. Voor deze administratie rekent Kompaan een administratieve kost van 35€.