Een beperking of zorgvraag hoeft geen struikelblok te zijn om je vakantiedromen waar te maken. Wil je graag op uitstap of op reis? Durf of kan je niet zelfstandig reizen omwille van een beperking of zorgnood? Zoek samen met ons een kompaan die jou kan ondersteunen, overal ter wereld.

Je kan bij ons terecht om op zoek te gaan naar een geschikte vrijwilliger die jouw vakantiedroom mee kan waarmaken. Na jouw aanvraag starten wij de zoektocht naar een geschikte vrijwilliger. We zorgen voor een eerste ontmoeting en als deze positief is verlopen ondersteunen wij bij alle praktische zaken, zodat jij zorgeloos op reis kan vertrekken.

Als lid van vzw Kompaan kan je beroep doen op begeleiding bij daguitstappen, individuele vakanties of groepsreizen. Reiziger worden bij Kompaan kan door jouw gegevens hieronder in te vullen en betaling van het lidgeld van 15 euro. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een geschikte vrijwilliger om al jouw reisdromen waar te kunnen maken.

Heb je vragen rond reiskosten en jouw PVB/PAB? Wij helpen je graag verder.  

Is je reisvraag concreet? Vul dan meteen onderstaand document in.

Meer info? Neem contact op

    Stappenplan

    Vul je persoonlijke gegevens in via het bovenstaand formulier. Heb je een concrete vraag vermeld in het formulier, dan neemt Kompaan contact met jou op om deze met jou te bespreken. Ga je op reis met een vrijwilliger, dan stellen we een vrijwilligerscontract voor jou op en sluiten we de nodige verzekeringen af. Zo kan je zonder zorgen op reis vertrekken. De administratiekost hiervoor begint bij €35. Na ons een eerste contact kan je je lidmaatschap afronden door €15 over te schrijven op BE93 7343 9719 1767.