01
Apr

Comedy For Life

Na het grote succes van onze eerste editie in 2019, zetten we ook volgend jaar een Comedy for Life op het programma. Hou je agenda vrij op donderdag 1 april 2021, en kom samen met ons lachen, gieren, brullen met de shows van Lukas Lelie, Peter Hens en Sven Hardies. Dit alles vindt plaats in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Lukas Lelie

In november 2012 stapte hij voor het eerst op het podium tijdens de voorronde van Humo’s Comedy Cup. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. Lukas’ stijl kan omschreven worden als ‘awkward’ met veel oneliners en absurditeiten. Naast stand-up comedy werkt Lukas regelmatig achter en voor de schermen van Woestijnvis. Zo zetelt hij af en toe als jurylid in De Slimste Mens en als panellid in Control Pedro. Lukas werkt ook al een aantal jaar als redactielid en sidekick voor De Ideale Wereld.

Peter Hens

Peter Hens is leerkracht van opleiding en gekend bij het grote publiek van het programma ‘Voor De Leeuwen’ op één en ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM. Hij heeft al heel wat ervaring om voor een (jonger) publiek te spelen. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje ‘Nonkel Bob’ in hem.

Sven Hardies

Wanneer Sven Hardies als kinderloze vrijgezel verliefd wordt, trouwt en zo in een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen terecht komt, kan hij makkelijk al zijn grappen weggooien en gewoon opnieuw beginnen. Inspiratie genoeg, want de plots verworven verantwoordelijkheden doen wat met een mens. Geen oefenrondes, meteen meedraaien. Gedomesticeerd is het herkenbare – maar daarom niet minder chaotische – gezinsleven door de ogen van een flierefluiter met ADD.

Een ticket kost €20 en kan je op de website van CC Zwaneberg aanschaffen.

Datum:
01/04/2021
Locatie:
Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg
Tijdstip:
20:00
Toon je interesse in dit evenement

Basisvorming voor (kandidaat)vrijwilligers

Deze vorming is een algemene introductie in het reizen als Kompaan. Tijdens deze basisvorming krijg je een heleboel praktische, technische en sociaal-emotionele basistechnieken mee. Zo bereiden we je voor om als vrijwillig assistent mee te reizen met iemand met een zorgvraag of/en beperking. Deze basisvorming is verplicht voor nieuwe vrijwilligers.

Deze opleiding wordt verwacht in het voorjaar 2021, helaas kunnen wij wegens corona nog geen concrete datum vastleggen.

Prijs: Gratis voor leden, €15 voor niet-leden

Neem je graag deel aan onze basisvorming, schrijf je dan weldra in via onze website.

Datum:
Datum nader te bepalen
Locatie:
Nog te bepalen.
Tijdstip:
9:30 - 12:30
Toon je interesse in dit evenement
Word Ambassadeur

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dat kan als ambassadeur. Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven als lid of helpen bij de bekendmaking van Kompaan. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. In ruil houden wij je als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Kompaan. Je kan ons altijd steunen via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 met de vermelding van je naam, voornaam en/of emailadres.

Steunen kan ook mobiel met de Payconiq by Bancontact-app! Scan de getoonde QR-code en doe een vrije gift.