05
Jun

Verdiepende vorming op weekend ZUIENKERKE

Verdiepend vormingstraject

Op zaterdag 5 en zondag 6 juni staat de eerste editie van onze verdiepende vorming op het programma.

Tijdens dit vormingstraject reiken we 3 sessies van telkens 3 uur aan die de nodige informatie en praktische tips verschaffen in het omgaan met welbepaalde doelgroepen tijdens een reis of daguitstap. WeTravel2 brengt een voorstelling over reizen met een fysieke beperking. Toerisme voor Autisme zal dieper ingaan op het reizen met personen met autismespectrumstoornis. Over reizen met personen met een mentale beperking zal vzw Metgezel je de nodige tips en tricks bijbrengen.

 

Informatie:

05/06/2021 – VOOR- EN NAMIDDAG – fysieke beperking & ASS – tijdstip nader te bepalen

06/06/2021 – VOORMIDDAG – mentale beperking – tijdstip nader te bepalen

Prijs: 45€ ongeacht het aantal sessies (incl. lunch op zaterdag en drank tijdens de vorming)

Je kan je inschrijven voor het traject van 3 sessies of uitkiezen welke vormingen voor jou interessant zijn. Neem je graag deel aan onze verdiepende vorming, schrijf je dan weldra in via onze website.

Datum:
05/06/2021
Locatie:
Domein Polderwind
Toon je interesse in dit evenement
24
Sep

Belevingsweekend op Domein Polderwind

Beste vrienden van Kompaan,

Dit jaar neemt Kompaan opnieuw deel aan het belevingsweekend van onze partner WeTravel2.

WeTravel2 trekt voor de vierde keer naar Domein Polderwind in Zuienkerke. Een weekend tussen de polders en bovendien de ideale uitvalsbasis om een stadsbezoek te brengen aan Brugge.

Tijdens dit belevingsweekend krijg je de kans om kennis te maken met WeTravel2 en de werking van Kompaan. Je kan deelnemen aan infosessies en vormingen, je komt in contact met andere reizigers en vrijwilligers, en je kan genieten van toegankelijke activiteiten in een toegankelijk verblijf. Kortom: een weekend dat je niet mag missen!

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op de website en Facebookpagina van WeTravel2.

Datum:
24/09/2021
Locatie:
Domein Polderwind
Toon je interesse in dit evenement
Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan door je aan te sluiten voor €30. Zo geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. Steunen kan via een klassieke overschrijving op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 of via onderstaande QR code met de Payconiq by Bancontact – app.