Activiteiten van vrijwilligers

Droom je ervan om een reiziger mee op sleeptouw te nemen? Dat kan! We verzamelen hier graag activiteiten die door vrijwilligers worden voorgesteld.
Meer info

Daguitstappen

Ben je op zoek naar een vrijwilliger die jou kan ondersteunen tijdens een leuke daguitstap? Plan snel een bezoek aan het museum dat al zo lang op jouw verlanglijst staat. Wij zorgen voor een vrijwilliger op maat.
Meer info

Individuele reizen

Start de zoektocht naar een vrijwilliger op maat! Wij gaan voor jou op zoek naar een vrijwilliger die ondersteuning biedt tijdens jouw vakantie in binnen- of buitenland.
Meer info

Vormingsaanbod

We willen reizigers en vrijwilligers zo goed mogelijk informeren en ondersteunen. Daarom faciliteren we op regelmatige basis infosessies en tal van vormingen. Lees hier meer over ons vormingsaanbod
Meer info
Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan door je aan te sluiten voor €30. Zo geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. Steunen kan via een klassieke overschrijving op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 of via onderstaande QR code met de Payconiq by Bancontact – app.