Op reis met een vrijwilliger

Plan je een meerdaags verblijf in binnen- of buitenland en ben je op zoek naar een vrijwilliger jou kan ondersteunen tijdens deze periode, onze vrijwilligers staan paraat. Op basis van jouw ondersteuningsvraag gaan we op zoek naar de ideale match.
Meer info

Daguitstappen

Een concert van jouw favoriete artiest, een bezoek aan het museum dat al zo lang op jouw verlanglijstje staat of een dagje uitwaaien aan zee… Ben je op zoek naar een vrijwilliger die je kan ondersteunen tijdens een daguitstap, dan kan je bij vzw Kompaan terecht.
Meer info

Jouw eigen activiteit

Neem jij graag een Kompaan op sleeptouw in de stad die je op jouw duimpje kent? Heb je een oldtimer en wil je iemand trakteren op een onvergetelijke rit? Er zijn talloze activiteiten mogelijk, dus laat ons zeker weten welk idee jij hebt. We verzamelen jullie voorstellen, zodat jullie als Kompanen samen een fijne, ontspannende activiteit kunnen ondernemen.
Meer info
Word Ambassadeur

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dat kan als ambassadeur. Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven als lid of helpen bij de bekendmaking van Kompaan. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. In ruil houden wij je als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Kompaan. Je kan ons altijd steunen via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 met de vermelding van je naam, voornaam en/of emailadres.

Steunen kan ook mobiel met de Payconiq by Bancontact-app! Scan de getoonde QR-code en doe een vrije gift.