Individuele reizen

Start de zoektocht naar een vrijwilliger op maat! Wij gaan voor jou op zoek naar een vrijwilliger die ondersteuning biedt tijdens jouw vakantie in binnen- of buitenland.
Meer info

Vormingsaanbod

We willen reizigers en vrijwilligers zo goed mogelijk informeren en ondersteunen. Daarom faciliteren we op regelmatige basis infosessies en tal van vormingen. Lees hier meer over ons vormingsaanbod
Meer info

Stad Zonder Drempels

‘Stad zonder Drempels’ is een pilootproject waarbij WeTravel2 in samenwerking met de stad Mechelen kant & klare bezoekerspakketten ontwikkelt voor mensen met een beperking.
Meer info

Op drempelvrije fietsvakantie in de provincie Antwerpen

Ontdek op welke manier provincie Antwerpen inzet op toegankelijkheid en kom meer te weten over de samenwerking met vzw Kompaan.
Meer info

Ontdek het toegankelijk routenetwerk van provincie Oost – Vlaanderen

Ontdek op welke manier provincie Oost - Vlaanderen inzet op toegankelijkheid en kom meer te weten over de samenwerking met vzw Kompaan.
Meer info

Bijzonder Genieten – Houffalize

Droomt u van een deugddoende gezinsvakantie in het hart van de Belgische Ardennen?  Schrijf dan in voor het proefproject “Bijzonder Genieten”, een innovatief project van vzw Kompaan waarbij ontzorgen centraal staat.
Meer info
Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.