Een beperking of zorgvraag hoeft geen struikelblok te zijn om je reisdromen waar te maken. Wil je graag op vakantie of daguitstap? Durf of kan je niet zelfstandig reizen omwille van een beperking of zorgvraag? Zoek samen met ons een Kompaan die aan jouw ondersteuningsnoden tegemoetkomt en jou overal ter wereld kan assisteren.

We brengen jouw ondersteuningsnoden in kaart en starten de zoektocht naar een geschikte vrijwilliger die jouw reisdroom mee kan waarmaken. We zorgen voor een eerste ontmoeting en als deze positief verloopt, ondersteunen wij bij alle praktische zaken zodat jij kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Reiziger worden bij Kompaan kan door jouw gegevens onderaan in te vullen. Bij betaling van 15 euro op BE93 7343 9719 1767, vervolledig je het lidmaatschap en kan je beroep doen op onze diensten in jouw zoektocht naar een reisgezel.

Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.