Een beperking of zorgvraag hoeft geen struikelblok te zijn om je vakantiedromen waar te maken. Wil je graag op uitstap of op reis? Durf of kan je niet zelfstandig reizen omwille van een beperking of zorgnood? Zoek samen met ons een kompaan die jou kan ondersteunen, overal ter wereld.

Je kan bij ons terecht om op zoek te gaan naar een geschikte vrijwilliger die jouw vakantiedroom mee kan waarmaken. Na jouw aanvraag starten wij de zoektocht naar een geschikte vrijwilliger. We zorgen voor een eerste ontmoeting en als deze positief is verlopen ondersteunen wij bij alle praktische zaken, zodat jij zorgeloos op reis kan vertrekken.

Als lid van vzw Kompaan kan je beroep doen op begeleiding bij daguitstappen, individuele vakanties of groepsreizen. Reiziger worden bij Kompaan kan door jouw gegevens hieronder in te vullen en betaling van het lidgeld van 15 euro. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een geschikte vrijwilliger om al jouw reisdromen waar te kunnen maken.

 

Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan door je aan te sluiten voor €30. Zo geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. Steunen kan via een klassieke overschrijving op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 of via onderstaande QR code met de Payconiq by Bancontact – app.