Hou je zelf van reizen? Wil je deze passie graag delen door een reiziger met een zorgvraag te begeleiden en ondersteunen tijdens zijn droomvakantie in binnen- en buitenland?

Als vrijwilliger ondersteun je de reiziger in de dagelijkse handelingen zoals kleden, maaltijden, verplaatsingen, … afhankelijk van de individuele noden van jouw kompaan. Iedereen kan vrijwilliger worden. Er is geen specifieke voorkennis of opleiding vereist.

Wil je graag vrijwilliger worden bij Kompaan? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek. Daarna kan je voor 15 euro lid worden van vzw Kompaan. Als lid kan je gratis deelnemen aan onze opleiding, word je op de hoogte gehouden van alle aanvragen van reizigers en ondersteun je onze werking voor een betere dienstverlening voor vrijwilligers en reizigers.

 

Word Ambassadeur

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dat kan als ambassadeur. Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven als lid of helpen bij de bekendmaking van Kompaan. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag. In ruil houden wij je als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Kompaan. Je kan ons altijd steunen via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE93 7343 9719 1767 met de vermelding van je naam, voornaam en/of emailadres.

Steunen kan ook mobiel met de Payconiq by Bancontact-app! Scan de getoonde QR-code en doe een vrije gift.