Hou je zelf van reizen? Wil je deze passie graag delen, door reizigers met een zorgvraag te begeleiden tijdens hun droomvakantie? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Als vrijwilliger ondersteun je de reiziger op verschillende niveaus. Denk daarbij aan assistentie bij ADL – taken en transfers, maar ook aan ondersteuning op sociaal-emotioneel niveau. De zorgvraag is steeds individueel en afhankelijk van de noden van de reiziger.

Wil je graag vrijwilliger worden bij Kompaan? Dat kan, want daarvoor is geen specifieke opleiding of voorkennis vereist. Met de nodige porties enthousiasme, engagement en verantwoordelijkheid kom je al een heel eind. Vul hieronder jouw gegevens in en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek. Na een positief gesprek kan je voor 15 euro lid worden van vzw Kompaan. Als lid neem je gratis deel aan onze basisopleiding, geniet je van korting op ons verdiepend vormingsaanbod en word je op de hoogte gebracht van alle reisaanvragen.

 

 

Word steunend lid

Wil je onze organisatie een hart onder de riem steken? Dan kan je steunend lid worden van vzw Kompaan. Door je aan te sluiten voor €30 geef je ons alvast een financieel duwtje in de rug en werk je mee aan het waarmaken van reisdromen. In ruil ontvang je ons jaarverslag en wordt je persoonlijk uitgenodigd op onze activiteiten. Heb je zelf een leuk idee of suggestie? We horen het graag.